Janet Jacksons Europaturné flyttas framåt

Janet Jackson

Den 27 April skulle Janet Jackson uppträtt på Hovet i Stockholm, men konserten flyttas nu fram. Datum för när konserten istället kommer hållas finns ännu inte och de som redan köpt biljetter får därför pengarna tillbaka.

Hela schemat för ”Unbreakable”-turnén i Europa, som skulle ha börjat i England 30 mars, måste göras om på grund av krockar i Jacksons schema och alla konserterna flyttas framåt på obestämd tid.

När turnén nu kommer gå av stapeln är oklart och därför väljer arrangören Live Nation att återlösa biljetterna.

Redan under USA-delen av turnén blev den 49-åriga sångerskan tvungen att flytta konserter dels på grund av en operation och dels för att vila sin röst. Konserterna genomfördes vid senare tillfällen så det finns fortfarande hopp för Europas Janet Jackson fans.