Teknikmagasinets centrallager flyttar till Eskilstuna

Teknikmagasinet

I fredags lade teknikmagasinet ut en jobbannons där de söker en lagerchef till Eskilstuna och det står nu klart att det är teknikmagasinet som kommer att hyra delar av Lidls gamla lager. Det är teknikmagasinets centrallager i Järfälla som blivit för litet och därför kommer hela lagerverksamheten och serviceenheten flyttas till Eskilstuna.

Tjänsten som annonserades innebär övergripande ansvar för drift och budget och personalansvar för runt 40-50 personer till en början. Hur många av de anställda som kommer att flytta med är oklart, men teknikmagasinets säkerhetschef Joakim Süld säger att han skulle bli förvånad om företaget inte skulle behöva nyanställa. Dels är det inte troligt att alla anställda är beredda att flytta, dels kommer verksamheten att bli större än den är nu.

Flytten från Järfälla till Eskilstuna kommer att ske successivt under hösten och planen är att vara i full kraft inför julen.