Vårcruiset vid Barva bygdegård lockade rekordmånga

vårcruiset

I helgen var det rekordmånga som kom och deltog i det årliga vårcruiset som hålls i Barva bygdegård. Bland de bilar som var på plats fanns bland annat en Bel Air från 1955 samt en husvagn Airstream från 1951, byggd helt i aluminium av gamla delar från amerikanska flygvapnets plan från andra världskriget. Det var tävlingar och delades ut pris till vinnarna av publikens pris samt tre främsta i juryns pris. En av vinnarna till publikens pris var en Impala från 1966.

Den som stod för musikunderhållningen var Göran Kunstberg som sjöng gamla godingar i variation med musik från 60 och 70- talet.

Senare rullade bilarna ut på vägarna bort till Eskilstuna, för att köra några vändor förbi Nybroplan och Drottninggatan. De återvände sedan till Barva igen för att lyssna på levande musik av Laguns.