Ny cykelverkstad centralt

Just nu håller Inicios cykelverkstad på att installera sig på Kriebsensgatan 13. Redan nu kan man lämna in sin cykel för reparation i deras nya och härliga lokaler. Hittar ni till KFUM huset så hittar ni också hit, gå bara in på bakgården och följ husets baksida tills ni kommer till en trappa som leder ner till deras lokaler på källarplan.

Inicio

Här är det redan full fart med lagningar av olika slag på cyklar, grästrimmer, gräsklippare och en och annan moped. Utanför dörren står en underbart inbjudande cykel i härliga färger.
Personalen är glada åt de nya lokalerna som ligger centralt och ser fram emot en härlig blandning av reparationer framöver. Vill man kan man även skänka sina begagnade cyklar till dem. Ingenting verkar omöjligt.

Inicio cykelverkstad samarbetade med Rebuyke, som ligger ute på ReTuna, på deras cykelmekardag tidigare i mars, vilket var uppskattat  av många Eskilstunabor. Vi hälsar våra nya grannar hjärtligt välkomna och hoppas på en lovande framtid.