Unga entreprenörer besöker kongress i Eskilstuna

Young Entrepreneurs of Sweden

100 unga entreprenörer gästar Eskilstuna i samband med att organisationen Young Entrepreneurs of Sweden anordnar sin årskongress. Årskongressen som hålls under tre dagar i april, kommer att innehålla workshops, föreläsningar, och en galamiddag där årets nykomling och årets jobbskapare har chans att vinna priser. Kongressen ska enligt arrangören vara en mötesplats för unga entreprenörer som vill utbyta erfarenheter och utvecklas tillsammans.

Dan Lainio som är medlem och entreprenör i Young Entrepreneurs of Sweden, berättar att han är glad för att årskongressen anordnas i Eskilstuna, och att de 100 unga entreprenörerna som tillsammans omsätter 2 miljarder kronor och har 2600 anställda, besöker Eskilstuna kommun.

Nu hoppas vi att Eskilstuna tar tillfället i akt och visar upp sina positiva sidor, så att fler vill driva och göra business i just Eskilstuna.