Mångfaldsfestival i Vingåker

mångfaldsfestivalen

Om en månad kommer mångfaldsfestivalen i Vingåker att gå av stapeln. Festivalens arrangörer önskar vitt skilda grupper som skall delta i evenemanget. Redan nu är 16 ekipage anmälda till de olika händelserna.

Vad kommer att ske på denna festival?
Det kommer vara en härlig blandning av parad, utställningar och skaparverkstad. Föreningar och organisationer kommer ha ett forum, och på kvällen kommer man ha en fest. Tyvärr uppskattas inte mångfaldsfestivaler av alla, men festivalerna handlar om att sprida kärlek.

För dom som kommer och besöker festivalen är det en härlig stämning med glad musik och trevliga människor. Festivalen är till för alla och vid scenen i Slottsparken ska man se till att äldre, funktionshindrade och barn ska ha tillgång till att vara närmast scenen. Detta för att alla skall ha samma möjlighet att delta.