Eskilstuna United på webben – live!

 

Via damallsvenskan.tv kommer det bli möjligt att se alla matcher under säsongen 2016 direkt. Inklusive extramaterial som mål, highlights, arkivmatcher och annat material kommer också att bli möjligt att se. Detta innebär alltså att samtliga 132 matcher kommer att sändas direkt. Antingen betalar man via en pay per view lösning för 89 kronor per match eller tecknar ett abonnemang för 69 kronor per månad.

Matcherna blir också tillgängliga att ses även utanför Sveriges gränser. Produktionen kommer att vara enhetlig med gemensam grafik bl a. Intäkter för Damallsvenskan.tv kommer gå till klubbarna och på så sätt fortsätta att utveckla svensk damklubbfotboll. Den 12 april kommer det att hållas en upptaktsträff som sänds direkt i damallvenskan.tv. Tränarna och spelarna är på plats och sändningen kommer även att innehålla exklusiva intervjuer.

Eskilstuna Uniteds nyförvärv för säsongen 2016 är forwarden Marija Banusic och backen Nathalie Björn, bägge två är landslagsmeriterade spelare. Klara för spel är också målvakten Britta Elsert Gynning, mittfältaren Petra Andersson och anfallarna Mimmi Larsson och Emma Jansson.

Premiär för Eskilstuna United med spel i damallsvenskan sker söndagen den 17 april 17:00 hemma på Tunavallen mot Djurgården.