”Denna kåk har varit våran”

Foto: Hangsna

Ja, den gamla godingen Trettifyran ljöd i högtalarna igår kväll när GUIF spelarna sorgset lämnade Sporthallen i Eskilstuna. Det är nu dags för Sporthallen att rivas och man spelade den sista GUIF-matchen igår kväll. Man hade velat avsluta med en seger i sin gamla hemma hall, men så blev inte fallet.

Man förlorade tyvärr mot Alingsås, vilket betyder att man inte går vidare i kvartsfinalserien i handbollens SM-slutspel. Men det var inte bara sista gången för Sporthallen, även  Richard Blank har gjort sin sista match i GUIF. Kristján Andrésson gjorde även han sista matchen som tränare. Inte konstigt att spelare hängde med huvudet när de lämnade hallen igår kväll.

Men i låten sjunger man också om minnen som skett i ”kåken” och dessa får vi tillsammans bevara. För nu skall hela rasket rivas, nu skall hela rasket bort. Nya tider väntar, ny säsong, ny hall och nya spelare väntar oss i Eskilstuna.