Kändisar och bloggare smygstartade i Parken Zoo

Det var i söndags som Parken Zoo fylldes med bloggare, kändisar och samarbetspartners. Camilla Delac marknadschef för Parken Zoo, säger att de flesta har sådana här aktiviteter och att det är ett bra sätt att marknadsföra parken. Nämnbara kändisar och bloggare var bl a Ingemar Stenmark med familj, Tobbe Trollkarl, André Pops, Richard Herrey, Robert Bronett från Cirkus Scott, kändisfrisören/bloggaren Tess Niva, Fredde Granberg och Kristjan Lootus från Let’s dance.

Bloggarna/tvillingsystrarna Angelica och Jessica Lagergren och andra bloggare dokumenterade även evenemanget genom att fota och lägga ut bilderna på sina instagram och andra sociala medier. Systrarna ingick även i välkomstkommitén som stod tillsammans med annan personal vid parkens entré och tog emot och såg till att de inbjudna blev ordentligt fotograferade. Den annars så timide Ingemar Stenmark ställde vänligt upp på fotografering lite varstans. Jag har aldrig varit i Parken Zoo förut och det ska bli väldigt roligt, menade Stenmark.

Eskilstunasonen och tillika programledaren André Pops kom med en stor barnaskara, han förklarade att Parken Zoo ligger han varmt om hjärtat och att han brukar köpa årskort och ofta gör besök där. Tobbe Trollkarl samspråkade med kollegan Carl Tillenius också bördig från Eskilstuna. Robert Bronett från Cirkus Scott visade stor entusiasm över de djur han fick se.

Tvillingsystrarna Lagergren fick också veta att Fredde Granbergs favoritdjur att vara om han fick välja skulle vara en stor lufsig hund. Vidare var även Let’s dance-dansaren Kristjan Lootus nöjd och glad med evenemanget och bloggaren Tess Niva kom tillsammans med barnen Vinter och Vegas.

Parken Zoo slår upp portarna för allmänheten den 5 maj med en hel del nyheter.