Elitseriepremiär i speedway idag

speedway

Ikväll är det elitseriepremiär i speedway. Då kommer Smederna att köra hemma mot Masarna från Avesta. I Smederna kommer det att finnas fyra förare som slåss om tre platser i startsjuan. Magnus Zetterström, Linus Eklöf, Alexander Edberg och Daniel Henderson.

Linus Eklöf och Daniel Davidsson konkurrerar om två platser, då alla laguppställningar i princip måste ha 0,5 i snitt. Magnus Zetterström är inne på sin 17: säsong och de andra förarna ser honom som given i premiärlaget.

Trots att klubben haft en del motgångar och oförutsedda saker hänt så är de ändå säkra på en seger idag, de har ett starkt lag som lagledarna Jimmy Jansson och Stefan Jarl tagit fram.

Matcherna mot Masarna brukar bli något speciellt och brukar dra mycket publik och TV Eskilstuna kommer att befinna sig på plats.