Enda OS-deltagaren i gymnastik

Emma Larsson

Sveriges satsning på Emma Larsson i OS kommer bli spännande. Emma har länge drömt om att få medverka i OS och hennes fokusering har varit där sedan åttaårs åldern. Hon kommer vara den enda svenska OS-deltagaren i gymnastik och vi ser fram emot att se henne i TV-rutan.

Emma själv känner att detta har varit ett viktigt mål för henne och hon har verkligen kämpat och tränat för detta. Hennes svaghet är barren, hon har mycket starkare ben och det gör henne stark i fristående. Överkroppen behöver lite mer styrka och träning inför OS.

Efter OS flyttar Emma till Boston i USA, dit även tränarna Sebastian och Helena kommer att befinna sig. Men hon hoppas att hon har kvar denna glöden även till OS 2020 och hon vill sikta på att vara bäst då. Att hon älskar gymnastik är inget man kan ta fel på, hon har viljan, målmedvetenheten och det starka psyket som behövs för att nå sina mål.

Emma Larsson