Guif kommer mest troligt tappa ”Pava”

Guifs herrlag ser ut att tappa Patrik ”Pava” Johansson inför höstens säsong. Pava har varit skadedrabbar och för att stanna i Guif behöver han, på grund av klubbens ekonomiska svårigheter, gå med på en lönesänkning. Han säger själv till Eskilstuna-Kuriren att det lutar åt att han lämnar Guif men vill inte ge några besked om vilken klubb som visat intresse. Han säger dock att det är ett från ett annat land som intresse visats.

Målvakten Herdeiro ”Loke” Lucau är en annan av Guifs spelare som får sänka sin lön om han vill stanna i Guif. Andreas Adolfsson från Guifs sportråd säger till Eskilstuna-Kuriren att inget är klart. Adolfsson berättar också att Emil Andersson och Fredrik Gustavsson har förlängt sina kontrakt och att klubben just nu har många unga, hungriga spelare.