Nu måste smederna vinna mot Vetlanda

Smederna kommer ha sitt nästan namnstarkaste lag i kvällens hemmamatch mot Vetlanda. Undantaget är Grigorij Laguta som inte finns på plats på Gröndal ikväll. Laguta är i Ryssland och kör för sitt ryska lag i Vladivostok. Han skrev kontrakt med det ryska laget när det strulade för Smederna och han inte fick möjlighet att köra alla matcher. Storstjärnan Matej Zagar finns på plats och ersätter Tomasz Gapinski.

För att ha möjlighet att ta sig upp från jumboplatsen måste smederna inte bara slå Vetlanda utan utklassa dem. Hitills i år har smederna bara lyckats plocka hem en poäng. Sjundeplatsen som Smederna vill upp till innehas just nu av Lejonen som ligger tre poäng före i tabellen. För att få en extra bonuspoäng måste Smederna slå Vetlanda med 15 poäng ikväll.