Nysatsningar i Torshälla

elcm

Nysatsningar inom bostadsmarknaden sker på flera håll och nu även i Torshälla. Mattias Stjernström som är VD för Klara fastigheter AB har nu tagit över den gamla verkstadslokalen på Storgatan 12 i Torshälla. Byggnaden ligger pittoreskt vid Torshällaån och har senaste åren blivit lite förfallet och är förorenad pga tidigare verksamheter som varit i byggnaden. Mattias tycker att framförallt läget och historien kring lokalen gör detta till ett väldigt intressant objekt som måste bevaras.

Det kommer kosta en hel del att rusta upp den gamla verkstadslokalen men Mattias Stjernström har inte ekonomisk vinst som det största målet med renoveringen. Han vill även att byggnaden ska kunna vara till för samhället och befolkningen i närområdet. Klara fastigheter kommer naturligtvis att bygga hyresrätter i byggnaden men vill även höra sig för vad invånarna i Torshälla skulle vilja ha, t.ex en ny restaurang med utsikt över ån eller en plats för skapande och rekreation.