Nytt i år i Handbollsligan

Just nu kämpar man för fullt för att komma igång under försäsongen och med det har Handbollsligan spelat in Försäsongens Mästare. Ja ni hörde rätt. Detta är ett nytt sätt att utmana så väl spelare som publiken att komma igång inför säsongen.

Redan i förra veckan spelade man in på Bosön i Stockholm. Man hade då samlat ihop 2 spelare från varje klubb i Handbollsligan. Eskilstunas Guif ställde upp med Jesper Lindgren och Daniel Ekman. Under programmen tävlar spelarna mot varandra i olika fysiska grenar. De inspelade avsnitten kommer att släppas med start vecka 34 och fram till säsongstarten i mitten av september. Det kommer visas 4 avsnitt.

Vill du se avsnitten så kommer de upp på ligans nya hemsida och även på klubbarnas digitala kanaler. Den vinnande klubben koras i det sista avsnittet. Kan det vara Guif som blir Försäsongens Mästare?

ladda ned

Producenten Staffan Edenroth avslöjar inte detta i sitt pressmeddelande, men han känner sig extremt nöjd med inspelningen. Dessutom tyckte han att det var rolligt att jobba med dessa handbollskillar. Han talar också om att det var hård konkurrens, en del skitsnack men bra sammanhållning av enorma tävlingsmänniskor som är sköna killar. Han tror på detta nya koncept och hoppas fansen kommer uppskatta det.