OS-Medalj till Eskilstuna

elcm

Det är inte varje dag någon ifrån Eskilstuna tar OS-Medalj, men nu har det hänt. Olivia Schough, som vanligtvis spelar i Eskilstuna United, var den enda ifrån Eskilstuna som blev uttagen i den slutliga truppen som Pia Sundhage tog med sig till Brasilien. Fotbollsturneringen är inte avslutad än men man har minst lyckats säkra ett OS-Silver.

Imorgon möter man Tyskland i finalen. Svenska damlandslaget har mött Tyskland i många turneringar tidigare och blivit besegrade. Nu är det dags för revansch tycker laget som siktar på att ta den ädlaste och mest eftertraktade valören utav dom alla, Guldet. Nu med två bragdmatcher i ryggsäcken tror de flesta på att ett mirakel kan ske i finalen. Vi får se när matchen börjar imorgon kväll, kl. 22.30 svensk tid. Tar Olivia Schough och damlandslaget i fotboll Silver eller Guld?