Parken Zoo´s framtid

SgvSPPjjjjjj

I år hade man runt 15.000 fler besökare än året innan, fullt på campingen och badet gick bra. Man har nämligen haft hela 123.000 besökare fram till nu. Köparna är också nöjda med att förlusten minskat i år. Förra året var förlusten på 19 miljoner, i år landar man på 16 miljoner som det ser ut just nu.

De nya ägarna har också gått ut med att djuren kommer bli kvar, man tycker att bevarandeaveln och utbildningsbiten är viktig. Det är också djuren som är den stora dragningskraften. Man skall istället locka till sig övrig publik också. Detta genom att göra matupplevelserna på området lite attraktivare. Därför ger man dem en makeover.

Men det slutar inte här. Pingvinen kommer att byta om till nattklubb vissa nätter under året. Pingvinen används inte fullt ur tycker man. Sen drar man igång ett nytt koncept ”Fredag i Parken”. Här kommer många som var ute på 80-talet att känna igen sig. Tillbaka till Folkets park känslan kan man säga. Danskvällar och mer nöjesliv skall höja Parken.

kkkkkk

Karusellerna kommer vara öppna även på hösten och man hoppas folk tycker det är mysigt. Dessutom utökar man Helloweenveckan och riktar in sig på att två av kvällarna skall vara extra ruskiga. Så om du tycker om att bli skrämd så skall du passa på då enligt den nya ägaren. Man kommer också börja titta på hur man kan skapa upplevelser kring djuren, utveckling och integrering.

Just nu håller man på att ta fram en ny logga till ”Parken i Eskilstuna” som Parken kommer heta framöver. Detta för att Parken är så mycket mer än ett zoo. Det finns nöjespark, mat, camping och en hel del därtill framöver. Men var inte oroliga, djuren blir självklart kvar, även de anställda stannar och tillsammans kommer man att skapa det nya ”Parken i Eskilstuna” med ägarna.

Pssssst…. redan nu finns det flera nyheter, men dessa presenteras först nästa år.