Tre poäng av sex möjliga

59da77efb42e81e905d052e35718b617

Helt otroligt bra kämpat av Guif. Inför säsongen tvivlade många på detta ihopsatta lag. Ekonomin hade varit trasslig och många spelare gick till andra lag. Man valde att satsa på unga och lovande spelare, med en blandning av spelare med hjärta för Guif och erfarenheter sedan tidigare. Många har tippat låga resultat för Guif denna säsong och nu får dom äta upp sina ord.

Man startade säsongen med en match utan sitt energiknippe och mot det lag som tippas vinna hela serien. Man förlorar, men bara med två mål. Sen kämpar man vidare och får en oavgjord match. Igår kväll var det dags att möta Redbergslid borta, dom hade två segrar i potten och hemmahallen på sin sida.

e2d66fbfdb1ba214057d995c4801a39c

Men vad händer?

jo, Guif går och vinner matchen 26-21. Helt otroligt vad dessa killar kan. Man ser dessutom att dom har roligt på plan. Detta är ett lag, dom har samhörigheten, viljan, styrkan och framför allt hjärtat att vinna. Lägger man till dessa två poäng till det poänget som de fick i den oavgjorda matchen, ja då har man tre poäng. Detta innebär att man för tillfället ligger på en sjätte plats i tabellen.

Den här säsongen kommer bli intressant. Vad som helst kan ske och vi ser fram emot fler överraskningar.