Världens barn i musikens anda

children-1056065_1920

Den 5 oktober är det återigen dags för den populära galan. Det är en av Eskilstunas populäraste evenemang och samtidigt bidrar man till världens barn. Galan kommer gå av stapeln i Stålforsskolans konserthall av Eskilstuna musikskola och gästartister. Så samtidigt som du får njuta av ljuv musik, är du även med och bidrar till att hjälpa utsatta barn.

I år gästas galan bland annat av vinnaren till ”Svensktoppen nästa”, nämligen Cili. Men även Ida Johnsson och Mattias Disman kommer att infinna sig. Dom blev svenska mästare i Disco Adult Mixed Duo. Man får också träffa och höra bandet Tess & Bengt Baily and No Coments. Många barn har övat inför denna kvällen och det kommer bli en fantastisk gala. Vad mer kan man önska en onsdagskväll i all ära.