The Cavern Beatles till Eskilstuna

the-beatles-509069_1920

Det Liverpoolska coverbandet The Cavern Beatles kommer till Eskilstuna för en spelning på Eskilstuna teater den 11 november. Det kommer att bli en spektakulär show, med ett återskapande av spänningen och energin i Beatles-hysterin, den psykedeliska Sgt. Pepper-eran och de kreativa mästerverken The White Album och Abbey Road. Det kommer även att bli fyra kostymbyten och specialdesignat ljus för showen. Och den blir helt och hållet live, med fyra musiker, så absolut inga förinspelade spår kommer att användas i föreställningen.

The Cavern Beatles ger nytt liv åt musiken som influerat tre generationer, med sina häpnadsväckande känslor för detaljer. Bandet räknas som en upplevelse som ligger så nära originalet som det bara är möjligt att komma!

Spellängd 2 x 60 min, 20 min paus.

Med anledning av denna Beatles-hyllning kommer vi här på ELCM reprisera Oldschools radioprogram: Hyllningsprogram till den femte Beatlen. Idag 11.00.