Ikväll besöker minister Isabella Lövin Eskilstuna

hands-1222866_960_720Isabella Lövin som är minister för internationellt utvecklingsarbete och klimat besöker Eskilstuna ikväll. Hon kommer under sitt besök att samtala med lokala företrädare under temat: ”Stadsutveckling i en tid av klimatkris, urbanitet och bostadsbrist”. ”Bar Grön” som är en mötesplats för avslappnande samtal mellan politiker och inbjudna gäster är platsen för evenemanget. Bar Grön är på ROYAL Biograf och Kulturhus Järntorget 2 i Eskilstuna.

Alla är välkomna till en kväll med mingel, samvaro, engagemang och framtidsvisioner i aktuellt tema. Förutom Isabella Lövin medverkar Oscar Gustavsson (VD för Ecokraft AB), Mattias Stjernström (VD för Klara fastigheter AB) samt Miljö- och samhällsbyggnadsdirektör Kristina Birath Eskilstuna kommun. Det är fri entré och evenemanget startar kl. 18.00 med ett beräknat avslut ca. kl. 19.30