Den traditionella medaljfesten äger rum ikväll

Stadshuset

Kommunen kommer ikväll att dela ut kommunens förtjänstmedalj ”För gagnerik gärning”. De som kommer att ta emot priserna är Alf Egnerfors, Håkan Eriksson, Mikael Joki, Marie Larsson (Pettersson), Gerd Runsten och Elin Trygg. Men även Eskilstuna kommuns musikpris kommer att delas ut till Rolf Hammarlund ikväll.

Man har bjudit in gäster från näringsliv, organisationer, musikliv, fullmäktige med flera. Festprogrammet sker i Stadshuset och värden är Gudrun Nyqvist, Koordinator KS/KF. Allt startar 18.00 och man kommer under kvällen få höra flertalet personer tala. Mona Kanaan är den som delar ut musikpriset, Ann-Sofie Wågström delar ut Eskilstuna kommuns förtjänstmedalj.

Efter firandet och medaljutdelningen kommer man att ha en presskonferens med medaljörerna och musikpristagaren. Denna äger rum runt 19.40 utanför Jimmy Janssons rum i Stadshuset.