Afro-Dite uppträder i Eskilstuna med sin soulshow

Idag kommer soulshowen ”The Music of Motown featuring Afro-Dite” spelas i Eskilstuna. Showen, som varit en stor framgång på Berns, har under hösten gjort en Sverigeturné och spelat på över 30 orter med början i november. Utöver Afro-Dite med Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker, som ersätter sjuksrivna Kayo Shekoni, medverkar flera andra artister. Flera av föreställningarna har även att gästas av Boris René, känd från melodifestivalen.

Showen bjuder på glitter, glamour och odödliga soulhits. Ett femtiotal låtar av artister som Diana Ross & The Supremes, Ray Charles, Little Stevie Wonder, Jackson Five, Thelma Houston, Smokey Robinson och Lionel Richie ska ge en resa genom soulmusikens historia.

Utöver spelningen i Eskilstuna kommer showen även gå i Västerås den 14 december och igen den 24 mars.