Nu är Tingsgården såld

restaurant

Redan i somras kunde man se att Tingsgården letade ny ägare. Dessutom har krogen varit stängd sedan i november 2016. Men nu kan vi se fram emot att dörrarna åter igen öppnas i mars. Många har under denna tid varit nyfikna på vad som kommer att ske med Tingsgården.

Tidigare artikel om Tingsgården:

Tingsgården letar ägare

De som köpt krogen har erfarenheter inom branschen och ser fram emot en krog i Eskilstuna. Sedan tidigare har man Elsas skafferi i Mariefred, Taxinge krog, Elsas kantin i Strängnäs och nattklubben Zatine även den i Strängnäs. Dock kommer man att sälja Elsas skafferi i Mariefred. Dom har varit omtalade i restaurangguiden White guide, så att man har höga förväntningar på de nya ägarna är nog ingen hemlighet.

Vi önskar paret Alexandra Wedel Hedqvist och Martin Hedqvist hjärtligt välkomna till Eskilstuna.