Nomineringarna är klara till Södermanlands ridsportsgala

häst

Den fjärde februari går Södermanlands ridsportsgala av stapeln och de nominerade är nu presenterade. Vinnarna kommer man sedan att presentera på galan. Till Årets prestations pris är Lina Dolk från Gnesta Ridklubb nominerad tillsammans med Michaela Holmberg och Marie Karlberg båda från Eskilstunaortens Ryttarförening. Chansen att vinna Årets ungdomsprestations priset har Ebba Bånge från Gripens Ryttarförening, Izabella Bulc på Gnesta Ridklubb och Emilia Orest från Vingåkers Ryttarförening.

Dessutom har Eskilstunaortens Ryttarförening i körtävlingar chansen att vinna pris som Årets arrangör tillsammans med Gripens Ryttarförening och Mariefreds Ridklubb. TV Eskilstuna filmade Eskilstunaortens Ryttarförening när dom hade körtävling i somras. Detta kan du se på:

Även Årets eldsjäl skall utses och för detta pris är Regina Ericson från Östra Sörmlands Lantliga Ryttarförening nominerad. Så väl Berit Källung i Mellösa Ryttarklubb och Ann Mörk från Gripens Ryttarförening.

Många har nominerats för sina fina insatser i ridsporten och många ser fram emot galan med spänning.

Tidigare artikel om galan: 

Ridsportsgalan med glitter och glamour för tredje gången