Premiären för den nybyggda lunchrestaurangen är nu nära

grönsaker

Lundgren & Ödqvist AB kan man hitta på Eskilstuna Golfklubb sedan 2014, tidigare även på Möller Bil. Men just nu håller man även på att göra det sista i den nybyggda lunchrestaurangen som kommer öppna under samma namn på Västerleden. Man kommer där att dela utrymmet med ett nytt hotell. Man har avveckla restaurangen på Möller Bil och satsar fullt ut på det nybyggda.

Denna duo har funnit ett koncept som fungerar, husmanskost tillagat från grunden. Den stora skillnaden i den nybyggda restaurangen blir att man även kommer kunna beställa mat via nätet och deras hemsida. Där fyller man i vad man vill äta och vilken tid man kommer och hämtar maten. Restaurangen kommer även att ha 150 platser för den som vill äta på plats. Man slår upp dörrarna den 23 januari.

Frågar man deras besökare vad som får dom att återkomma till restaurangen är det några saker som ständigt återkommer. ”Dom har en helt fantastisk sallads buffé”, ”Personalen är trevlig och tillmötesgående”, ”Bra parkeringar för lastbilen” och ”bra råvaror, inget halvfabrikat”. Dock är det många som tycker det är sorgligt att restaurangen på Möller Bil har avvecklas.

Tittar man istället på en undersökning man gjort i Eskilstuna över restauranger. Så ligger dom även där bra till. Bland de 310 lunchrestaurangerna som finns, ligger man på plats 109. Tittar man på restauranger över lag så ligger man på plats 103 av 310.

Missa inte premiären för den nybyggda lunchrestaurangen den 23 januari.