AFC får ny spelare och en supporterklubb

fotboll

En mittback är klar till AFC och det glädjer både honom och laget. Han startade sin karriär i Kalmar FF och är en duktig spelare. Närmast har han spelat i japanska Nagoya Grampus och är endast 25 år gammal. Namnet är Ludvig Öhman och man är säker på att han kommer tillföra en hel del i laget. Fler spelare kan vara på ingång, men man vill ännu inte avslöja vem eller vilka.

Supporterklubben

Att ha en supporterklubb hör till och kan vissa gånger göra skillnad. Att känna ett starkt stöd från läktaren har betydelse för många på planen. Man vill visa tydligt i den nybildade supporterklubben att man respekterar alla lag, man vill inte ha något med hat att göra. Nu gäller det att skapa passande ramsor och flaggor för att visa laget sitt stöd.

Dessutom vill man visa att det går att byta stad för hemmaplan så här högt upp i serien. Man vill att laget skall känna det stödet från Eskilstuna direkt och aldrig tveka på det beslutet man tagit. Många har redan slutit upp kring supporterklubbens sida på Facebook. Första supporterträffen kommer att vara den 11 februari då även AFC kör sin första träningsmatch på Tunavallen.