Trafikverket utför underhållsarbete på Kvicksundsbron

Kvicksundsbron

Redan förra året i maj påbörjade man arbetet med underhållsarbete av Kvicksundsbron på väg 56. Man kommer att bli klara först december 2017. Under tiden kommer Trafikverket i perioder att införa trafikreglering. Under vintern har man reparerat skador inne i och under bron, vilka fortfarande görs. Men framför allt kommer trafiken på bron att drabbas av avstängning i sommar.

Bron kommer stängas av helt i fyra veckor, vecka 28 till och med 31. Under denna perioden leder man om trafiken via Arboga/Köping och Enköping/Strängnäs. Gång- och cykeltrafiken kommer under perioden att kunna ta sig över med båt. Detta kommer ej drabba tågtrafiken. Även fritidsbåtar kommen kontinuerligt att kunna passera.

Vill man veta mer kan man ställa frågor under ett öppet hus. Öppet hus kommer man att ha den 7 mars mellan klockan 16-18 på restaurangen intill Kvicksundsbron (Restaurang och café Papa Jun). Alla är hjärtligt välkomna med sina frågor över en kopp kaffe eller ett glas saft.