Kent vare här!

Mikrofon

Kent vare här, förmodligen för sista gången tillsammans på scenen. På Grammisgalan igår så plockade Eskilstunabandet Kent hem ytterligare två utmärkelser till sin tidigare samling av 21 Grammisar. I kategorierna ”Årets album” och ”Årets rock” så förärades bandet ytterligare 2 Grammisar. Kent hade Grammis-nominerats i 5 olika kategorier: Årets textförfattare, Årets rock, Årets artist, Årets musikvideo samt Årets album.

Kent lämnade tacksamma scenen tillsammans för sista gången efter en mångårig och framgångsrik musikkarriär. Redo att överge ljusen från strålkastarna till förmån för den nya generationen av svenska musikartister. Sångaren och textförfattaren Jocke Berg uttryckte till publik och alla fans som lyssnat till deras musik genom åren: ”Vi är skyldiga er vårt liv”.