Vägarna i Sörmland orsakar bekymmer

snowflake

Det är viktigt att man håller avståndet och tar det försiktigt i trafiken. Snön som fallit ställer nämligen till det och orsakar bekymmer på vägarna. Många olyckor har rapporterats sedan igår eftermiddag. Flera bilar har åkt av vägen och lastbilar har hamnat tvärs över vägbanor. Sikten är dålig även inåt landet och man bör därför lätta på gasen när man är ute och kör. Både de större vägarna och de mindre har problem.

Vintern kommer göra sig påmind under hala dagen och först imorgon kan man känna av våren igen. Men om det betyder att detta är det sista bakslaget med snö kan man inte sia om än. Mildare luft är efterlängtat och till helgen ser man möjligheterna för det. Nästa vecka är fortfarande osäker och man vet inte om den milda luften som drar in under helgen kommer att stanna. Så stoppa inte undan vinterkläderna riktigt än.