Det byggs inte bara bostäder i Eskilstuna

lager

Eskilstuna Logistikpark är i full gång med att bygga. Det byggs för tillfället två centrallager, ett för Sportamore och ett för KitchenTime. Att det byggs i logistikparken är något vi kommer att vänja oss vid. Eskilstuna Logistik och Etablering AB arbetar konstant med marknadsföring, detta är bara början. Man jobbar för att det skall flytta in fler företag i Eskilstuna som i sin tur bidrar till fler jobb.

I arbetet ingår det att besöka en stor mängd med mässor runt om i världen. Den stora logistikmässan i München är en av de mässor man kommer besöka i syftet att skapa kontakter. Man har som mål att göra Eskilstuna till den bästa och mest attraktiva etableringsorten för just logistik. Det man även diskuterar i detta sammanhang är just fler tågpendlare via Eskilstuna Kombiterminal. Man tror att man inom kort kommer kunna presenterar dessa lösningar.