Att nattvandra skapar ett tryggare Eskilstuna

nattvandring

Vill du vara med och skapa ett tryggare Eskilstuna så kan nattvandring vara ett alternativ. Imorgon kommer man ha ett informationsmöte i stadshuset, här i Eskilstuna, om just nattvandring. Det har visat sig att nattvandring gör skillnad i oroliga områden. Som vuxen kan man bidra med trygghet när man vandrar i ett område.

Engagerade personer kvävs för att en verksamhet som nattvandring skall fungera och ge resultat. Men man måste då veta vad det innebär. Detta tar man upp på informationsträffen i Fullmäktigesalen på stadshuset imorgon 18.00. Där finns representanter från Eskilstuna kommun, Polisen och stiftelsen nattvandring.nu.

Man kommer ha möjligheten att ställa alla sorters frågor som rör nattvandring. Eskilstuna har ett stort behov av nattvandrare i organiserad form. Genom vuxna engagerade förebygger man bruk av alkohol och droger samt våld och mobbing.