Jobb- och utbildningsmässa i Eskilstuna

jobb- och utbildningsmässaDen 24 april anordnar jobbförmedlingen Work for you en jobb- och utbildningsmässa på Elite stadshotell, där du som arbetssökande får möta arbetsgivare med rekryteringsbehov inom flera yrkesområden. Det är också ett bra tillfälle för blivande studenter att få träffa en studie- och yrkesvägledare. Minst 33 utställare och 1 100 lediga jobb kommer finnas på mässan. De rekryterande företagen har ett behov av att tillsätta tjänster inom flera olika yrkesområden.

Work for you startades 2005 och räknar sig själva som en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen. Blev 2008 en av de första fristående jobbförmedlingarna i landet. De försöker hjälpa människor som hamnat i en längre arbetslöshet eller sjukdom, men också de som söker sitt allra första jobb.

Bland utställarna på mässan återfinns bl.a Eskilstuna kommun, Adecco, Transcom, Kriminalvården, Mälardalens högskola samt Yrkesakademin.

Läs mer »