Avspark: Eskilstuna United möter FC Rosengård

Eskilstuna United möter FC Rosengård
Bild: Eskilstuna United

Ikväll är det dags för den tredje omgången i Damallsvenskan när Eskilstuna United möter FC Rosengård hemma på Tunavallen.

I förra omgången blev det en poäng för United i bortamatchen mot Vittsjö GIK. Detta efter att hemmalaget tagit ledningen i den första halvleken och där Mimmi Larsson kvitterat med en dryg kvart kvar att spela.

När det på onsdagskvällen är dags för omgång 3 ställs United mot FC Rosengård. Malmö-laget har inlett årets upplaga av Damallsvenskan med två raka segrar där man besegrade Kvarnsvedens IK (7-2) i den första omgången och senast vann över Djurgårdens IF (3-1). Bästa målskytt efter två spelade omgångar är Ella Masar med sina tre mål.

United-laget genomförde sista träningen inför onsdagens match på tisdagseftermiddagen och det är en spelartrupp fri från skador och sjukdomar ledarteamet har tillgängligt till matchen mot FC Rosengård.

Uniteds trupp:
1. Emelie Lundberg, 2. Hanna Glas, 3. Nathalie Björn, 4. Glodis Viggosdottir, 6. Petra Johansson, 7. Petra Andersson, 8. Malin Diaz, 10. Olivia Schough, 11. Fiona Brown, 14. Mimmi Larsson, 15. Vaila Barsley, 16. Ingrid Schjelderup, 18. Elin Rombing, 19. Sara Linnakallio, 20. Cajsa Åkerberg, 21. Annica Svensson 24. Britta Elsert Gynning

Matchstart: 19:00

Köp din biljett här: Biljetter Damallsvenskan

Läs mer på: eskilstunaunited.se