Sverige får ett besök av Rolling Stones

Sverige får ett besök av Rolling StonesSverige får ett besök av Rolling Stones, närmare bestämt den 12 oktober i höst. Då intar gruppen nämligen Friends Arena i Solna för en spelning. ”Stones – No Filter” som turnén heter, pågår i Europa under oktober och november.

Första gången bandet var i Sverige var 1965 och senast var 2014, i och med turnén ”On Fire” då de besökte Tele2 Arena i Stockholm.

Gruppen har dock inte legat på latsidan de senaste åren. I fjol turnerade de i Sydamerika, med en enorm avslutningskonsert på Kuba som över en halv miljon såg. Detta resulterade i dokumentären ”Olé olé olé – a trip across South America”.

Stones senaste album ”Blue & Lonesome”, kom 2016. Biljetterna till gruppens Sverigespelning släpps den 15 maj.

Här kan du läsa mera rollingstones.com