Musikalen ”Mamma Mia” firar 10 år – får en uppföljare

Filmen och musikalen "Mamma Mia" firar 10 år - får en uppföljare. Namnet blir "Mamma Mia: Here We Go Again!" och skådespelar-ensemblen från första filmen väntas att reprisera sina roller.Filmen och musikalen ”Mamma Mia” firar 10 år – får en uppföljare. Namnet blir ”Mamma Mia: Here We Go Again!” och skådespelar-ensemblen från första filmen väntas att reprisera sina roller. Det blir även några nyförvärv, dock så har handlingen ännu inte offentliggjorts.

För produktionen står återigen Universal Pictures och regisserar gör Ol Parker (bl a Hotell Marigold). Det blir nya låtar som inte är med i original-musikalen, samt gamla favoriter. Björn Ulvaeus och Benny Andersson kommer återigen vara exekutiva producenter för filmen. Biopremiär blir det den 20 juli 2018.