Paul McCartney assisterar Foo Fighters – med trummor

Paul McCartney assisterar Foo Fighters
Paul McCartney

Paul McCartney assisterar Foo Fighters – med trummor, på deras kommande album ”Concrete and gold”. McCartney är främst känd för att spela bas med vänsterhänt grepp (The Beatles). Men sångaren och låtskrivaren har fler strängar – eller kanske trummor – på sin lyra.

Foo Fighters berättar att McCartney spelar trummor i en låt på deras kommande album. Enligt bandet behövde McCartney bara två tagningar för att bli färdig med sin del av inspelningen.

Grohl har tidigare berättat att ”världens förmodligen största popstjärna” kommer att sjunga på en av låtarna på albumet. Den personen ska dock inte vara McCartney, och bandet vill fortsätta hålla artisten hemlig.

”Concrete and gold” släpps den 15 september.

Officiell hemsida Foo Fighters