Apoteksgruppen öppnar sitt första apotek i Eskilstuna!

Apoteksgruppen
På bilden syns från vänster: Deniz Hamid, Jehan Alafach, Tony Johansson, Anwar Hamid och Selin Hamid.
Apoteksgruppen slår idag upp portarna för den entreprenörsdrivna kedjans första apotek i Eskilstuna genom apotekarna Jehan Alafach och Anwar Hamid.

Båda har erfarenhet av apoteksdrift sedan tidigare då Anwar driver ett apotek inom Apoteksgruppen i Solna och Jehan tidigare jobbat som apotekschef på Apotek Hjärtat i Eskilstuna. Verksam i det nya apoteket är även apotekaren Deniz Hamid, som är dotter till Anwar.

– Det känns väldigt spännande eftersom vi har en annorlunda ägarstruktur än de andra aktörerna. Det gör att vi kan lokalanpassa oss och i högre utsträckning utveckla vår service och våra tjänster efter kundernas behov, säger Deniz Hamid.

Apoteket ligger i en helt nybyggd fastighet i området Väster nära en större matvarukedja och vårdcentral. Det är inrett enligt Apoteksgruppen helt nya koncept med lite varmare färger och naturmaterial. Dessutom finns det gott om plats för de kunder som vill handla övriga apoteksprodukter.

Invigningen av Apoteksgruppens 183:e apotek skedde med bandklippning av Apoteksgruppens vd, Tony Johansson, och fina produkterbjudanden till alla kunder.

– Det finns ett stort intresse bland våra egna och nya entreprenörer att starta apotek inom vår kedja och vi växer stadigt. Extra roligt är det när vi etablerar oss på helt nya orter, som här i Eskilstuna, säger en glad Tony Johansson.