David Lindgren uppträder i Klosters kyrka

David Lindgren
David Lindgren uppträder för årskurs 8 i Klosters kyrka.

– Det kommer bjudas på mycket under kvällen onsdagen 13 september – sumobrottning, popcorn, bungybasket och konsert med David Lindgren. Att konfirmeras är inte som du tror, säger Magnus Ludvigson, präst i Eskilstuna församling.

Uppträdandet med David är del av en VIP-kväll som anordnas för att elever i årskurs 8 ska få möjlighet att se utbudet från de olika församlingarna, ställa frågor och kunna anmäla sig till konfirmation. Kvällen startar kl. 18 med aktiviteter utanför kyrkan för att sedan övergå i konserten med Lindgren.

Konfirmation i Eskilstuna är ett samarbete mellan Eskilstuna församling, Torshälla församling, Västra Rekarnes församling, Kafjärdens församling, Husby-Rekarne och Näshulta församling, Hällby församling med Tumbo och Råby Rekarne samt Stenkvista-Ärla församling.


Om David Lindgren

David Lindgren, född och uppvuxen i Norrbottens län, är en svensk sångare och musikalartist. Förutom att själv ha tävlat i Melodifestivalen 2012, 2013 och 2016 var han en av programledarna för Melodifestivalen 2017.