Väpnat rån mot bensinmack i Eskilstuna

Circle KStrax efter klockan 01.00 i natt inkom ett överfallslarm till polisen från bensinmacken Circle K på Vasavägen i Eskilstuna.

En man hade kommit fram till nattluckan och viftat med ett pistolliknande föremål, den anställde på plats uppfattade det som en leksakspistol. Han krävde pengar, vilket den anställde vägrade tillgodose honom med. Han rafsade då istället åt sig ca 15 cigarettpaket och försvann springande från platsen i riktning mot Coop Triangeln.

Polis som anlände till platsen sökte igenom närområdet med hund utan något resultat. Ännu är ingen misstänkt eller gripen för detta brott. Bilder från övervakningskameror på plats ska gås igenom i hopp om att föra utredningen framåt. Den anställde på macken kom inte till fysisk skada.

Om detta är samma person som greps i början på veckan misstänkt för ett tidigare rån mot samma mack för två veckor sedan, vill inte polisen spekulera om i dagsläget.