Årets Rekryteringsmässa fullbokad med utställare

Årets Rekryteringsmässa13 februari klockan 12.30 öppnas dörrarna till årets Rekryteringsmässa. Mässan arrangeras för 16:e gången och äger rum i både Eskilstuna och Västerås. Som vanligt är det fri entré. Nytt för i år är att mässan i Eskilstuna arrangeras på Elite Stadshotellet.

– Det är extra roligt att vi har fyllt samtliga utställarplatser. Det innebär ett stort utbud av lediga jobb, säger Sofia Axelsson, delprojektledare för årets Rekryteringsmässa i Eskilstuna.

– Vet du inte vad du vill jobba med eller funderar du på att studera? Då är rekryteringsmässan en perfekt plats för att skanna av utbudet av jobb och utbildningar, säger Marica Anderbrink-Toll, projektledare för Rekryteringsmässan.

Över 50 utställare har anmält sig till mässan på Elite Stadshotellet i Eskilstuna och cirka 120 på Aros Congress Center i Västerås. I år kommer den delen av mässan som handlar om jobb utomlands äga rum i Västerås.

– Som vanligt är det en stor spridning mellan stora och små företag samt olika branscher. Det är flera som står med för första gången som till exempel ICA Maxi och bemannings- och rekryteringsföretaget Military Work. Även Amazon, som är på väg att etablera sig i både Eskilstuna och Västerås, passar på att leta efter medarbetare, säger Malin Engberg, delprojektledare för Rekryteringsmässan i Eskilstuna och fortsätter:

– Att tidigarelägga mässan till februari visade sig vara en succé förra året eftersom vi även fick med företag som erbjuder sommarjobb, så vi valde att göra på samma sätt i år. Det handlar om jobb hos allt från Eskilstuna kommun till H&M.

Rekryteringsmässan är ett gemensamt projekt mellan Eskilstuna kommun, Västerås stad och Arbetsförmedlingen. Vi fortsätter också samarbetet med Enköping och Strängnäs och det kommer gå gratisbussar mellan städerna.

Här kan du läsa mer om rekryteringsmässan »