Dags för påsklov i Eskilstuna

påsklov i EskilstunaDet är dags för påsklov i Eskilstuna och under lovet erbjuder Eskilstuna kommun, föreningar och andra verksamheter en rad roliga aktiviteter. Dessutom går det att besöka kommunens mötesplatser, fritidsgårdar, bibliotek och museer.

Bland aktiviteterna under årets påsklov i Eskilstuna märks basket i Bollhuset, smide och läderhantverk i Rademachersmedjorna och påsklovsfiske i Eskilstunaån. Dessutom graffiti, prova på friidrott i MunktellArenan, konstverkstad på Eskilstuna konstmuseet och Ebelingmuseet, teckna manga på Mötesplats Fröslunda Fröet, äggjakt och riddarskola på Eskilstuna stadsmuseum, Bookworms på Lagersbergs bibliotek, film, bingo, pyssel och sagostunder.

Hela programmet för påsklovet finns på eskilstuna.se/ung

Mötesplatser och fritidsgårdar håller öppet under lovet med massor av aktiviteter i olika bostadsområden.