Här på Livsfrågor kommer vi att samtala och dela med oss av artiklar och material från människor vi möter. Livsfrågor kan handla om liv och död eller andra existentiella frågor. I ett alltmer materialistiskt och högvarvat samhälle söker vi människor lugn och ro på olika sätt. Tanken med livsfrågor är att lyfta funderingar som kanske inte alltid diskuteras vid fikabordet eller på lunchrasten.


Upptäck det som ligger bortom

Vår första gäst och skribent är Ragnar Smittberg som delar med sig av sina tankar från arbetsboken ”Förnya dig själv”. Följ med på en resa in i det stora ämnet Livsfrågor!

Läs mer


Eskilstuna och hela Sverige behöver mer kärlek, inte hat och våld

Eskilstuna fick i mars 2017 besök av den välkände hiphoparen och låtskrivare Sebastian Stakset ”Sebbe Staxx”. Han var tidigare med i hiphopgruppen Kartellen. Men idag kommer han med ett helt nytt budskap och en ny musik.

Skribent: Annika

Läs mer


Vad är meningen med livet

Alla människor runt om i världen har någon gång i sitt liv funderat på vad som är meningen med livet och om det finns något syfte med vår existens.

Skribent: Maj Jensen

Läs mer


Historien om Maltakorset – Om hur missförstånd kan skada

Jag tror att människor i all välmening innerst inne tänker gott om varandra men också hur ett litet missförstånd kan splittra gemenskap bland människor.

Skribent: Maj Jensen

Läs mer

UA-91363149-1