Ny Tex Mex restaurang i Eskilstuna

Tex Mex
Nya uppdaterade bbq-menyn på Taco Bar.
Franchiseföretaget Taco Bar öppnar en Tex Mex restaurang i Eskilstuna på Fristadstorget 10. Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet, där Peter, en av grundarna, åt sin första taco. Den 5 mars 1983 slog den första restaurangen upp portarna i Kungshallen vid Hötorget i Stockholm.

– Länge har Eskilstuna varit en vit fläck på kartan när det kommer till Tex Mex restauranger så vi är väldigt glada och spända inför vår etablering i mars. Restaurangen på Fristadstorget kommer ha cirka 100 sittplatser inne och en fin uteservering till sommaren, säger Lars Callebro VD för Svenska Taco Bar.

– Vi är samtidigt mycket glada över att Davod Jafari och hans team kommer öppna restaurangen i Eskilstuna. Davod har varit med Taco Bar under lång tid och han har bidragit mycket till dess utveckling. Davod driver idag fyra stycken Taco Bar restauranger både i Stockholm och Västerås säger Lars Callebro.

– Belugakaviar, gåslever och kalvbräss i all ära. Ibland är Nachos, Tacos och Enchiladas världens godaste maträtter tycker vi. Sedan en tid tillbaka har Taco Bar testat en utvecklad meny, bordsbokning och bordsservering med lyckat resultat på flera orter. Gästerna uppskattar att under kvällstid kunna sätta sig ned beställa Tex Mex mat och bli serverad direkt vid bordet. Önskar man att beställa som ”vanligt” framme i kassa så går det självklart bra.

– Jag är väldigt glad att jag fått förtroendet från Taco Bar’s sida att servera den nya menyn med tillhörande bordsbeställning i Eskilstuna, det skall bli spännande! Allt grundar sig i kärleken till Tex Mex och vi vill leverera en matupplevelse man inte kan få hemma, säger Davod Jafari franchisetagare till den nya restaurangen.

För mer information gå in på www.tacobar.se eller på www.facebook.com/TBSverige