Easy Dist är nominerade till Årets Företagare 2017

Easy DistEskilstuna Näringsliv har presenterat finalisterna till 2017 års utmärkelser i kategorierna Årets Nyföretagare, Årets Innovatör, Årets Marknadsförare och Årets Företagare. Bland de nominerade företagen finns Easy Dist Sweden AB.

Eskilstuna Näringsliv (EN) är Eskilstunas största evenemang för näringslivet. Under EN18 hyllas årets mest framgångsrika företagare för deras insatser. Kandidaterna har utsetts av en jury på fyra grupper och den 15e februari 2018 är det dags att utse vinnarna inom kategorierna Årets Nyföretagare, Årets Innovatör, Årets Marknadsförare och Årets Företagare.

Easy Dist Sweden AB, som är specialiserat inom telekom, distribution och logistik, är nominerade till Årets Företagare för sina prestationer under 2017. Bolaget har gjort en fantastisk resa och snabbt etablerat sina tre huvudsakliga verksamhetsområden: Brand, Distribution och Trading, både på den nationella och den internationella marknaden.

Nominering: Easy Dist Sweden AB – Andreas Komada

Easy Dist Sweden AB har satt fingret på slöseriet kring våra telekom-förpackningar. Genom att ta bort de skrymmande emballagen kring mobiltelefonkablar och andra tillbehör erbjuder företaget effektiva logistiklösningar som spar både miljö och pengar.

Företagets grundare, idésprutan Andreas Komada, har anställt 5 personer och på bara 4 år skapat en omsättning på ca 270 miljoner kronor. Framgången bygger på en liten, snabbfotad organisation som nu drömmer om att skapa en mötesplats i Eskilstuna för värdeadderande logistiktjänster.

Se alla nominerade och läs mer om eventet på eskilstunanaringsliv.se